Ποδόσφαιρο: Για δύο χρόνια «Παριζιάνος» ο Μέσι!

Ποδόσφαιρο: Για δύο χρόνια «Παριζιάνος» ο Μέσι!

Ολοκληρώθηκε ο πολύκροτος «γάμος» του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα και παραλαμβάνει τη φανέλα με το νούμερο «30», για να παραταχθεί δίπλα στους Νεϊμάρ, Μ’Μπαπέ στην επιθετική γραμμή.

O καθαρός ετήσιος μισθός του υπολογίζεται σε 35 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα πριμ και άλλες παροχές. Το συμβόλαιο περιέχει ειδικό όρο που επιτρέπει στον παίκτη να συμμετέχει σε όλους τους αγώνες της πρωταθλήτριας Αμερικής, Εθνικής Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στην «Πόλη του Φωτός» σήμερα στις 16:40 μαζί του τη σύζυγό του, Αντονέλα, και τους τρεις γιους τους. «Εδώ είναι Παρίσι», έγραφε το μπλουζάκι του. Μάλιστα χαιρέτησε από το παράθυρο του αεροδρομίου «Μπουρζ» τους 500-1000 οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν που έσπευσαν να τον αποθεώσουν εκ του σύνεγγυς.

Ακολούθησαν οι ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αυθημερόν σε νοσοκομείο του Παρισιού, και οι ανακοινώσεις. «Ένα νέο διαμάντι στο Παρίσι», έγραψε η Παρί στο βίντεο με το οποίο υποδέχθηκε τον 34χρονο Αργεντινό.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, με την Παρί Σεν Ζερμέν», είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Μέσι. «Όλα όσα αντιπροσωπεύει ο σύλλογος ταιριάζουν με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου. Ξέρω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας. Είμαι αποφασισμένος να χτίσω κάτι ξεχωριστό για τον σύλλογο και για τους οπαδούς του».

Η Παρί έφτασε στον τελικό του Champions League το 2020, αλλά έμεινε χωρίς τον τίτλο τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Προπονητής της είναι ένας άλλος Αργεντινός, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ο Μέσι θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο Ττάρτη, στις 12 ώρα Ελλάδος στο γήπεδο «Πάρκ ντε Πρενς».

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε σήμερα, μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις του παριζιάνικου συλλόγου με τον πατέρα και μάνατζερ του Μέσι, Χόρχε. Ο Μέσι, που φόρεσε τη «μπλαουκγράνα» φανέλα της Μπαρτσελόνα επί 21 χρόνια, κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Σανς Ελυζέ.

Το «30» είναι ο πρώτος αριθμός που φόρεσε ο Μέσι στην καριέρα του. Το «10» ανήκει στον Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, ενώ το αστέρι της Εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Μ’Μπαπέ, φοράει τη φανέλα με το «7».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter