Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Ανδρών μετακομίζει στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Ανδρών μετακομίζει στην Τούμπα

Η Τούμπα θα είναι η επόμενη έδρα της Εθνικής Ομάδας, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια: Το φιλικό με την Ονδούρα στις 28 Μαρτίου και ο αγώνας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την Γεωργία στις 31 Μαρτίου.

Η ΕΠΟ αποφάσισε επίσης:

1) H χρήση της τεχνολογίας VAR και offside-line στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα εφαρμοστεί κατόπιν αιτήματος των συμμετεχουσών ομάδων.

2) Το σεμινάριο πιστοποίησης στην τεχνολογία VAR για 14 διαιτητές της 1ης κατηγορίας θα διεξαχθεί από την 1η ως την 4η Φεβρουαρίου 2021. Οι εν λόγω διαιτητές θα είναι διαθέσιμοι για τις υπηρεσίες VAR από την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

3) Κατόπιν συμφωνίας του προέδρου της ΚΕΔ κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τους εκπροσώπους των Ε.Π.Σ, εφεξής οι Αξιωματούχοι Διαιτησίας της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας θα καταβάλουν στις ΕΠΣ ετήσια συνδρομή, αντί του ανά αγώνα ποσοστού.

4) Να εισηγηθεί στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την αναγνώριση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου ως νέου μέλους της, όπως προβλέπεται στο καταστατικό της Ε.Π.Ο. Η εισήγηση θα εισαχθεί προς συζήτηση στην Τακτική Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. τον Ιούνιο του 2021.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter