Ποδόσφαιρο: «Μαύρα σύννεφα» στην Premier League

Ποδόσφαιρο: «Μαύρα σύννεφα» στην Premier League

«Η σεζόν είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές Μαϊου», ομολογεί επίσημα πλέον η αγγλική Premier League.

Η προηγούμενη τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις ομάδες όρισε ως ημερομηνία πιθανής επανέναρξης την Πρωτομαγιά, αλλά η σημερινή διαβούλευση κλείδωσε αυτή την εκτίμηση στο χρονοντούλαπο.

«Θα επιστρέψουμε μόνο όταν κριθεί ότι υπάρχουν συνθήκες ασφάλειας», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, ανάμεσα σε κορώνες για «διαρκή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς».

Υπογραμμίζεται, πάντως, ότι η πρόθεση της Λίγκας είναι να διεξάγει όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

Παρόμοια ντιρεκτίβα έχει μοιράσει στα μέλη της η UEFA, άσχετα αν κάποια από αυτά χάραξαν τον δικό τους δρόμο αγνοώντας τη Συνομοσπονδία.

Το Βέλγιο αποφάσισε χθες να τερματίσει τη σεζόν και να αναδείξει πρωταθλήτρια την Κλαμπ Μπριζ, χωρίς να λάβει αποφάσεις σχετικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν ή θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του 2020-1.

Στην Αγγλία, έχουν διεξαχθεί 28-29 από τις 38 αγωνιστικές της Premier League. H Λίβερπουλ προηγείται στη βαθμολογία με διαφορά 25 βαθμών από τη 2ηΜάντσεστερ Σίτι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter