Ποδόσφαιρο με άδειες κερκίδες: «Σαν να χορεύεις με την αδελφή σου»!

Ποδόσφαιρο με άδειες κερκίδες: «Σαν να χορεύεις με την αδελφή σου»!

Πριν ακόμη συμπληρωθεί εβδομάδα από την επανέναρξη της γερμανικής Μπουντεσλίγκα και τριήμερο από την επιστροφή των αγγλικών ομάδων στα προπονητήρια, οι αντιδράσεις και τα παρατράγουδα συνεχίζονται.

Στην ομάδα της Δρέσδης, ανακοινώθηκε ότι δύο ποδοσφαιριστές είναι φορείς του Covid-19. Oλόκληρη η ομάδα (Β’ κατηγορίας Γερμανίας) βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και μέρες, μετά τα δύο κρούσματα που παρουσιάστηκαν στις 9 Μαϊου.

Στην Αγγλία βρέθηκε θετικός ο ποδοσφαιριστής της Ουότφορντ Άντριαν Μαριάπα, ενώ υπάρχουν άλλα 5 κρούσματα στην Premier League. Ο συμπαίκτης του Τρόι Ντίνι, αλλά και ο Νγκολό Καντέ της Τσέλσι, απέχουν από τις προπονήσεις με τη συναίνεση των ομάδων τους, επειδή φοβούνται μήπως κολλήσουν και μεταδώσουν τον ιό στα μικρά παιδιά τους.

Σε αναμονή των εξελίξεων στην Αγγλία, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες που σχεδιάζουν επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας Λουίς Ενρίκε έκανε τη δήλωση της χρονιάς: «Το να παίζεις ποδόσφαιρο μπροστά σε άδειες κερκίδες είναι πιο θλιβερό και από το να χορεύεις με την αδελφή σου»!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter