Ποδόσφαιρο: Μέτρα στήριξης των ΠΑΕ από την ΕΠΟ

H ΕΠΟ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην σημερινή της συνεδρίαση πήρε μέτρα στήριξης των επαγγελματικών ομάδων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε ότι αναστέλλονται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 η ισχύς του άρθρου 11, παράγραφος 6 του Κανονισμού Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών και μέχρι τις 30 Αυγούστου 2020 η πάσης φύσεως υποχρέωση πληρωμών των ΠΑΕ και επαγγελματικών λιγκών προς την ΕΠΟ.

Από το συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκαν η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ομοσπονδίας να ολοκληρώσει τη διαβούλευση με την UEFA αναφορικά με την αναπροσαρμογή των κριτηρίων αδειοδότησης και το νέο πλαίσιο ποινών σε περίπτωση μη αδειοδότησης, καθώς και η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, προκειμένου να επικυρώσει, κατόπιν σχετικής εισήγησης από την Super League 1, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τις ποινές που θα επιβάλλονται σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των κριτηρίων αδειοδότησης. Με ψήφους 16-1 εγκρίθηκε η πρόταση για να λάβουν κανονικά ολόκληρους τους μισθούς τους οι υπάλληλοι της ΕΠΟ.

Διαφώνησε μόνο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, που πρότεινε αυτό να συμβεί μόνο για όσους λαμβάνουν μέχρι 3.000 ευρώ τον μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.