Ποδόσφαιρο: Ο χαμένος… χάνεται στο ντέρμπι της Λεωφόρου, μεταξύ ΠΑΟ – ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο: Ο χαμένος… χάνεται στο ντέρμπι της Λεωφόρου, μεταξύ ΠΑΟ – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχασαν βαθμούς στην πρεμιέρα των πλέι οφ και γι’ αυτό είναι σημαντικό το μεταξύ τους παιχνίδι, απόψε στην Λεωφόρο (20.30, Nova), καθώς ο ηττημένος ενδέχεται να βγει εκτός τροχιάς, σε ότι αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Βιγιαφάνες, Λουντ και Μέστο, καθώς και τον τιμωρημένο Ζέκα. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

O Βλάνταν Ιβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του μόνο τον Φερνάντο Βαρέλα, που χειρουργήθηκε στους κοιλιακούς και τον Γιάννη Μυστακίδη, που συνεχίζει την θεραπεία του εδώ και αρκετές εβδομάδες. Οι παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με το «τριφύλλι», είναι οι Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ, τον Πανιώνιο (18.15, Nova). Στην 1η αγωνιστική, η Ένωση πέτυχε σπουδαία νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (1-0) και απέκτησε κεφάλι στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Αν νικήσει και τον Ιστορικό, τότε θα γίνει το απόλυτο φαβορί.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε τελικά στην αποστολή τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος είχε χτυπήσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στη διάθεση του Ισπανού προπονητή είναι και οι Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

Ο Πανιώνιος, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (1-1), έδειξε πως δεν κάνει αγγαρεία στους αγώνες κατάταξης και στο ΟΑΚΑ θα επιχειρήσει να κάνει την ζημιά στην ΑΕΚ. Την αποστολή για το σημερινό ματς αποτελούν οι Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Μασούντ, Σαββίδης και Βοσνιάδης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter