Ποδόσφαιρο: Οι «μεγάλοι» θέλουν να καταργηθούν τα πλέι οφ

Ποδόσφαιρο: Οι «μεγάλοι» θέλουν να καταργηθούν τα πλέι οφ

Η κλήρωση του πρωταθλήματος διεξήχθη κανονικά, ωστόσο πρόβλεψη για πλέι οφ και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας όχι μόνο δεν υπήρξε, αλλά οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι επίκειται θεαματική ανατροπή στην απόφαση που είχε ληφθεί από τη διοργανώτρια αρχή πριν από λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις «μεγάλες δυνάμεις» του πρωταθλήματος (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) φέρονται να συμπλέουν προς την κατεύθυνση ακύρωσης της πρότασης που, τότε, είχε γίνει αποδεκτή. Τι σημαίνει αυτό; Όχι μόνο πως ο πρωταθλητής δεν θα αναδεικνύεται από το μίνι πρωτάθλημα, αλλά τα πλέι οφ θα καταργηθούν ως διαδικασία και η δεύτερη θέση για το Champions League θα κρίνεται επίσης από την τελική βαθμολογία.

Βεβαίως, απομένει να φανεί ποια θα είναι η στάση της Nova επί του θέματος, καθώς η συνδρομητική πλατφόρμα πίεζε για την επιμήκυνση των πλέι οφ με τη συμμετοχή και της πρώτης ομάδας, προκειμένου να αυξηθεί χρονικά η αγωνιστική περίοδος και να γίνει ανταγωνιστικότερη, άρα και πιο εμπορική η διοργάνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter