Ποδόσφαιρο: Σοβαρός τραυματισμός Καρέλη – Οκτώ μήνες εκτός γηπέδων

Ποδόσφαιρο: Σοβαρός τραυματισμός Καρέλη – Οκτώ μήνες εκτός γηπέδων

Μετά από μια καταπληκτική σεζόν, με 18 γκολ σε 32 παιχνίδια, η τύχη στέρεψε για τον Νίκο Καρέλη. Στον αγώνα της Τρίτης, για το βελγικό πρωτάθλημα, ενάντια στη Γάνδη, στον οποίο η ομάδα του, Γκενκ, επικράτησε 2 – 0, με τον 25χρονο διεθνή να διαμορφώνει το τελικό σκορ, με πέναλτι στο 26ο λεπτό, ο Καρέλης τραυματίστηκε σοβαρά.

Υπέστη ρήξη στο πρόσθιο χιαστό του αριστερού γονάτου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του βελγικού συλλόγου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση «θα προγραμματιστεί σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο, αλλά η αποκατάστασή του θα διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ μήνες. Οι συμπαίκτες και όλη η οικογένεια της Γκενκ, εύχονται στο Νίκο καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημαντική είναι η απώλεια και για την Εθνική ομάδα, ενόψει των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Αν η εκτίμηση για το χρόνο επανόδου του επαληθευτεί, ο Καρέλης δεν θα είναι στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τα παιχνίδια με Βέλγιο (25/3/17, εκτός), Βοσνία (9/6/17, εκτός), Εσθονία (31/8/17, εντός), Βέλγιο (3/9/17, εντός), ενώ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και για τους αγώνες με Κύπρο (7/10/17, εκτός), Γιβραλτάρ (10/10/17, εντός).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter