Ποδόσφαιρο: Στην Αγγλία η ρεβάνς του Γουλβς – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο: Στην Αγγλία η ρεβάνς του Γουλβς – Ολυμπιακός

H ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα διεξαχθεί στην Αγγλία, όπως μετέδωσε το Sky Italia, ενώ το Final Eight του Γιουρόπα Λιγκ θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας από τις 10 μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από την UEFA θα γίνουν την Τρίτη. Το αντίστοιχο Final Eight του Champions League αναμένεται να διεξαχθεί με μονά παιχνίδια στη Λισαβόνα σε δυο γήπεδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Ήδη έχουν προκριθεί στα προημιτελικά οι Λειψία, Ατλέτικο, Αταλάντα και Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ οι εναπομείνασες ρεβάνς θα διεξαχθούν όπως και στο Γιουρόπα Λιγκ στις αρχικά προγραμματισμένες έδρες.

Τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς ήταν:

Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Τσέλσι – Μπάγερν 0-3

Λιόν – Γιουβέντους 1-0

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1

Οι προημιτελικοί θα γίνουν 12-13-14-15 Αυγούστου, οι ημιτελικοί 18-19 Αυγούστου και ο τελικός 23 Αυγούστου.

Η Κωνσταντινούπολη που επρόκειτο να φιλοξενήσει τον τελικό της τρέχουσας σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ θα διοργανώσει αυτόν του 2021. Το 2022 ο τελικός θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη, το 2023 θα γίνει στο Μόναχο και το 2024 στο Λονδίνο.

Αντίστοιχα το Γκντανσκ που επρόκειτο να φιλοξενήσει τον τελικό της τρέχουσας σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ θα διοργανώσει αυτόν του 2021. Το 2022 θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη και το 2023 στη Βουδαπέστη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter