Ποδόσφαιρο: Σύμφωνος ο Μαρινάκης για συνάντηση με Σαββίδη – Μελισσανίδη

Ποδόσφαιρο: Σύμφωνος ο Μαρινάκης για συνάντηση με Σαββίδη – Μελισσανίδη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας προκειμένου να μιλήσει για το θέμα της ιδιοκτησίας και των σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης που κατήγγειλε πρόσφατα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε έτοιμος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Σαββίδη και Μελισσανίδη για να συναποφασίσουν τι ποδόσφαιρο θέλουν. «Εγώ λοιπόν συμφωνώ σε μια συνάντηση πραγματικών ιδιοκτητών με τον κ. Σαββιδη, τον κ. Μελισσανίδη, ώστε πραγματικά να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους των ΠΑΕ.

Λίγο νωρίτερα είχε θίξει το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και ρώτησε τους εκπροσώπους «αν θεωρούν ότι είναι σωστό ένας μεγαλομέτοχος ΠΑΕ να αγοράζει το προπονητικό κέντρο άλλης ΠΑΕ.

«Αν ο Ολυμπιακός, ο κύριος Μαρινάκης, ο ανιψιός μου, ένας ξάδελφος μου, ένας φίλος μου του οποίου του φτιάχνω εγώ το Πόθεν Έσχες και αγοράσει το προπονητικό του Ατρόμητου ή τις ακαδημίες και το προπονητικό στην Τρίπολη που έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά ή στη Λάρισα ή στον ΟΦΗ που είναι και η πατρίδα μου το Ηράκλειο και υπάρχει ένα παρένθετο πρόσωπο ή εταιρία, είναι κάτι με το οποίο συμφωνούμε; Γιατί ο κ. Κωστούλας δήλωσε μακάρι να έρθει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ο κύριος Σαββίδης να αγοράσει το προπονητικό μου κέντρο. Θα ήθελα ειλικρινά να ακούσω την τοποθέτηση του Παναιτωλικού για αυτό. Αυτό μας βρίσκει σύμφωνους; Σας ρωτώ, είναι σωστό; Μπορούμε να το κάνουμε; Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει. Να ορίσουμε τα πλαίσια, τους κανονισμούς και τι πρέπει να κάνουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter