Ποδόσφαιρο: «Συνεχίζουμε» αποφάσισαν οι Άγγλοι

Ποδόσφαιρο: «Συνεχίζουμε» αποφάσισαν οι Άγγλοι

Κανονικά θα συνεχιστεί η Πρέμιερ Λιγκ της μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, παρά την κρίση που προκάλεσε η έκρηξη των κρουσμάτων και η επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον του Covid-19 στην Αγγλία.

Η εισήγηση αρκετών ομάδων να αναβληθεί η αγωνιστική που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας (28-30 Δεκεμβρίου) αγνοήθηκε, αφού μέλημα της διοργανώτριας αρχής είναι να μείνουν όσο το δυνατόν λιγότερα κενά στο καλεντάρι.

Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονται για να αποφευχθεί ο «συνωστισμός» των αγωνιστικών ημερών είναι η κατάργηση των επαναληπτικών αγώνων στο Κύπελλο Αγγλίας. Σε αυτή την περίπτωση, η πρόκριση θα κρίνεται στα πέναλτι.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν μόνο 4 από τους 10 προγραμματισμένους αγώνες, ενώ απειλήθηκε η διεξαγωγή και των υπολοίπων.

Νωρίτερα, σήμερα Δευτέρα, η UEFA οριστικοποίησε την αποβολή της Τότεναμ από το Conference League. H λονδρέζικη ομάδα θεωρήθηκε υπεύθυνη για τη ματαίωση του αγώνα της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου με την ολλανδική Φίτεσε, ελλείψει και διαθέσιμων ημερομηνιών μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίζει ο κανονισμός της UEFA (31 Δεκεμβρίου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter