Ποδόσφαιρο: Χαμόγελα για Σουντανί στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο: Χαμόγελα για Σουντανί στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τα Χανιά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο “Γ. Καραϊσκάκης” με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται κυρίως οι νέοι παίκτες του αλλά κυρίως ο Χιλάλ Σουντανί που επιστρέφει μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Χασάν και στο 56′ ο Σουντανί διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή.

Η απόδοση του Σουντανί ήταν εκείνη που χαροποίησε τους πάντες στην ομάδα καθώς έδειξε ότι πολύ σύντομα θα μπορεί να πάρει θέση βασικού…

Ολυμπιακός: Καραργύρης (83′ Παπαδούδης), Μπρούνο, Κατσογιάννης (46′ Κίτσος), Παπαδόπουλος, Νικόλης (77′ Μαυρουδής), Σουρλής (70′ Μπέλιτς), Εμβιλά, Λοβέρα (77′ Τσάβος), Σουντανί (63′ Λιάτσος), Κάιπερς, Χασάν.

Χανιά: Κουτζαβασίλης (46′ Λαμπίρης), Νίκολιτς (46′ Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Σωτηράκος (46′ Γρομητσάρης), Καμαρά (46′ Ουνγιαλίδης), Πλέγας (64′ Μπραμπίγια), Παναγιωτούδης (64′ Καρτσαμπάς), Δημητριάδης (46′ Κάρλος), Βρεττός (64′ Σουντουρά), Κάσσος, Διαμαντόπουλος (46′ Γιάκος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter