Ποδόσφαιρο: Χαμόγελα για Σουντανί στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τα Χανιά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο “Γ. Καραϊσκάκης” με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται κυρίως οι νέοι παίκτες του αλλά κυρίως ο Χιλάλ Σουντανί που επιστρέφει μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Χασάν και στο 56′ ο Σουντανί διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή.

Η απόδοση του Σουντανί ήταν εκείνη που χαροποίησε τους πάντες στην ομάδα καθώς έδειξε ότι πολύ σύντομα θα μπορεί να πάρει θέση βασικού…

Ολυμπιακός: Καραργύρης (83′ Παπαδούδης), Μπρούνο, Κατσογιάννης (46′ Κίτσος), Παπαδόπουλος, Νικόλης (77′ Μαυρουδής), Σουρλής (70′ Μπέλιτς), Εμβιλά, Λοβέρα (77′ Τσάβος), Σουντανί (63′ Λιάτσος), Κάιπερς, Χασάν.

Χανιά: Κουτζαβασίλης (46′ Λαμπίρης), Νίκολιτς (46′ Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Σωτηράκος (46′ Γρομητσάρης), Καμαρά (46′ Ουνγιαλίδης), Πλέγας (64′ Μπραμπίγια), Παναγιωτούδης (64′ Καρτσαμπάς), Δημητριάδης (46′ Κάρλος), Βρεττός (64′ Σουντουρά), Κάσσος, Διαμαντόπουλος (46′ Γιάκος).