Ποδόσφαιρο: Ξεκινούν οι μάχες των προημιτελικών στο Champions League!

Ποδόσφαιρο: Ξεκινούν οι μάχες των προημιτελικών στο Champions League!

Με την σύγκρουση γιγάντων ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μπαρτσελόνα και το αμφίρροπο Ντόρτμουντ – Μονακο ξεκινούν οι αναμετρήσεις για τους «8» του Champions League.

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα, 21:45, Juventus Stadium

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε αλλαγές στο ματς με την Κιέβο και αναμένεται να έχει όλα τα «όπλα» στη φαρέτρα του για την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα. H Γιούβε είναι αήττητη σε 21 ευρωπαϊκά ματς στην έδρα της και θέλει να συνεχίσει την παράδοση. Ο Ντάνι Άλβες θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, η οποία σε μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα, ψάχνει την σταθερότητα στην Ευρώπη.

Η επική πρόκριση επί της Παρί «ατσάλωσε» το ηθικό της στο Champions League, όμως προέρχεται από την ήττα με 2-0, από τη Μάλαγα του Μίτσελ, η οποία διατήρησε τη βαθμολογική διαφορά των τριών βαθμών από την πρώτη Ρεάλ. Αυτή θα είναι η 10η σερί παρουσία των μπλαουγράνα σε προημιτελικά Champions League, ενώ έχουν νικήσει τα 23 από τα τελευταία 29 ευρωπαϊκά ματς τους.

Ντόρτμουντ – Μονακό, 21.45, Signal Iduna Park

Η Μονακό απέδειξε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκλουαρδιόλα ότι είναι σκληρό καρύδι και θέλει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της, ενώ παράλληλα διατηρείται στην κορυφή της Ligue 1. Η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ σκοράρει κατά ριπάς και παρότι έχει απουσίες, αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική πως μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως και τον πάγκο της. Οι Μονεγάσκοι επέστρεψαν από την βαριά ήττα από την Παρί, στον τελικό του Λιγκ Καπ, με δύο σερί νίκες, όμως στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς τους στο Champions League, δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν.

Από την πλευρά της, η Ντόρτμουντ προέρχεται από εύκολη ήττα στο γερμανικό ντέρμπι με την Μπάγερν και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στην έδρα της φέτος, έχει καταφέρει να νικήσει μόλις τέσσερις φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι πιθανόν ο Τόμας Τούχελ να αφήσει την άμυνα με τους τρεις αμυντικούς και να επιστρέψει σε σχήμα με τετράδα, περιμένοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή τους αμφίβολους παίκτες του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter