Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Άλλα περιμέναμε από τον Σκουρλέτη (video)

Δεν έμειναν ικανοποιημένοι οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ ΟΤΑ από τη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης στο θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα. Αυτό δήλωσαν οι ίδιοι μετά το τέλος της συνάντησης τους με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

«Η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης απέχει, πάρα πολύ, από όσα λέμε ως Ομοσπονδία, έχουμε, όμως, την υποχρέωση να τη δούμε, να την εξειδικεύσουμε και να λάβουμε τις αποφάσεις μας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας.

Πρόσθεσε ότι τη νομοθετική ρύθμιση θα εξετάσουν οι νομικοί τους σύμβουλοι και στη συνέχεια η Ομοσπονδία θα αποφασίσει αν θα σταματήσει η κινητοποίηση τους. Ως τότε κανένα απορριμματοφόρο δεν θα κινηθεί.

Μετά τη συνάντηση ο υπουργός δήλωσε:

Μετά την ΠΟΕ ΟΤΑ ο υπουργός Εσωτερικών θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη. Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης πρόκειται να συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.