ΠΟΕ-ΟΤΑ: Έληξε η καταληψη στο υπουργείο – Αύριο συνάντηση με τον Σκουρλέτη

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Έληξε η καταληψη στο υπουργείο – Αύριο συνάντηση με τον Σκουρλέτη

Αποχώρησαν περίπου στις 10:00 το πρωί απο το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ και δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη στο γραφείο του Πάνου Σκουρλετη επί ένα τρίωρο.

Η κατάληψη έληξε καθώς συμφωνήθηκε συνάντηση με τον υπουργό για αύριο Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι με θέμα το μέλλον των συμβασιούχων μετά και την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις παρατάσεις. 

Με αίτημα τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ  κατέλαβαν τα ξημερώματα το γραφείο του υπουργού.

Κατά την εισβολή τους στο κτίριο, ανάρτησαν πανό που γράφει “καμία απόλυση συμβασιούχων. Φτάνει πια η κοροϊδία” και έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.

Ακόμα, σε κατάληψη όλων των γκαράζ των δήμων από την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 έως και την Τετάρτη και σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 22 του μηνός προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας στο ζήτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter