Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Η απεργία στην καθαριότητα συνεχίζεται και κλιμακώνεται (video)

Η συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος Νίκος Τράκας ανακοίνωσε την συνέχιση της απεργίας ομόφωνα, παρά τα βουνά των σκουπιδιών στους δρόμους.

Τόνισε πως η κυβέρνηση απολύει 10.000 άτομα και κατήγγειλε τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για προσπάθεια αποκομιδής των σκουπιδιών από ιδιωτική εταιρία.

Δεν σπάει το μέτωπο, θα έχουμε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι την Πέμπτη, επεσήμανε ο Ν. Τράκας και πρόσθεσε ότι δεν επηρεάζονται από την απόφαση της άλλης ομοσπονδίας, της ΠΟΠ ΟΤΑ που σταμάτησε την απεργία. Επίσης δεσμεύτηκε για την αύξηση των ομάδων ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας

Το προεδρείο θα συναντηθεί με τη νομική τους σύμβουλο και στη συνέχεια θα παρουσιάσει τη δική του αντιπρόταση στον Πάνο Σκουρλέτη. 

video: enetpress.gr

Η συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος Νίκος Τράκας ανακοίνωσε την συνέχιση της απεργίας ομόφωνα. Τόνισε πως η κυβέρνηση απολύει 10.000 άτομα και κατήγγειλε τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για προσπάθεια αποκομιδής των σκουπιδιών από ιδιωτική εταιρία . Δεν σπάει το μέτωπο θα έχουμε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι την Πέμπτη. Αμαμένεται η δική τους νομοθετική πρόταση που θα παρουσιάσουν μετά την συνάντηση με τη νομική σύμβουλο της ομοσπονδίας σήμερα το μεσημέρι. Στο τραπέζι βρίσκεται και η νομοθετική πράξη μονιμοποίησης συμβασιούχων επί Προκόπη Παυλόπουλου το 2004. Τέλος δεσμεύτηκε για την αύξηση της ομάδας ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας

Posted by Enetpress on Sonntag, 25. Juni 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.