Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Αντιδρούν στους ιδιώτες

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Παρουσιάζει τη δική της πρόταση και κλιμακώνει την απεργία

Η ΠΟΕ ΟΤΑ εξηγεί τους λόγους που τα μέλη της απέρριψαν την πρόταση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Στο πλαίσιο αυτό η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα νομοθετική ρύθμιση, όπου θα δίνεται οριστική και δίκαιη λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων. Η πρόταση αυτή θα παρουσιαστεί σε έκτακτη Συνέντευξη Τύπου, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στις 10.00 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα).

Όπως αναφέρεται, το προεδρείο θα παρουσιάσει τη δική του αντιπρόταση στον Πάνο Σκουρλέτη.

Όπως είπε ,ο πρόεδρος της της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α Νίκος Τράκας η κυβέρνηση απολύει 10.000 άτομα και κατήγγειλε τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για προσπάθεια αποκομιδής των σκουπιδιών από ιδιωτική εταιρία.

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν σπάει το μέτωπο» και προανήγγειλε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι την Πέμπτη, ενώ επεσήμανε ότι δεν επηρεάζονται από την απόφαση της άλλης ομοσπονδίας, της ΠΟΠ ΟΤΑ που σταμάτησε την απεργία. Επίσης δεσμεύτηκε για την αύξηση των ομάδων ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας

Σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφέρει:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.