ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας από τις 7 έως τις 12 - Συγκέντρωση και πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών

Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση αποφασίσαν να κάνουν στάση εργασίας από το πρώι στις επτά μέχρι τις 12 το μεσημέρι αντιδρώντας στο σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας για ένταξη των  παιδιών από 4 ετών στα νηπιαγωγεία. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε την πραγματοποίηση ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Πέμπτη11 Μαΐου 2017, από τις 7.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, ενάντια στην μονομερή και προκλητική απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου να επιβάλλει υποχρεωτική ένταξη των παιδιών από τεσσάρων (4) ετών στα Νηπιαγωγεία.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συγκεντρωθούν στις 9.00 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) και από εκεί θα πραγματοποιήσουν Πορεία Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27). Είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των παιδιών, των οικογενειών τους, αλλά και των χιλιάδων εργαζομένων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.