ΠΟΕΔΗΝ: Αυξάνονται οι νοσηλείες παιδιών με κορονοϊό – Πάνω από 70 παιδιά σε παιδιατρικα νοσοκομεία

ΠΟΕΔΗΝ: Αυξάνονται οι νοσηλείες παιδιών με κορονοϊό – Πάνω από 70 παιδιά σε παιδιατρικα νοσοκομεία

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Όπως αναφέρει, σήμερα νοσηλεύονται πολύ περισσότερα παιδιά από τον χειμώνα που ήταν ανοικτά τα σχολεία.

«Λόγω μη τήρησης των μέτρων προστασίας εφέτος το καλοκαίρι έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευόμενων παιδιών με κορονοϊό στα νοσοκομεία. Μεγαλύτερο από το χειμώνα παρ’ότι λειτουργούσαν τα σχολεία» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος επισημαίνοντας πως «για να κρίνεται επιβεβλημένη η εισαγωγή των παιδιών σε νοσοκομείο εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, 40 παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων Αγία Σοφία, 11 παιδιά στο Αγλαία Κυριακού, 10 παιδιά στο Παίδων Πεντέλης και 5 παιδιά στο Καραμανδάνειο.

Αναλυτικά ο προεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Σήμερα νοσηλεύονται 40 παιδιά στο Παίδων Αγία Σοφία, 11 παιδιά στο Αγλαία Κυριακού, 10 παιδιά στο Παίδων Πεντέλης και 5 παιδιά στο Καραμανδάνειο. Επίσης νοσηλεύονται με κορονοϊό πολλά παιδιά στις παιδιατρικές κλινικές νοσοκομείων όπως στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη η παιδιατρική κλινική στην οποία νοσηλεύονται 8 παιδάκια με κορονοϊό»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter