ΠΟΕΔΗΝ: Έκκληση να σταματήσουν οι εισαγγελικές εντολές για φιλοξενία παιδιών σε νοσοκομεία

ΠΟΕΔΗΝ: Έκκληση να σταματήσουν οι εισαγγελικές εντολές για φιλοξενία παιδιών σε νοσοκομεία

Την κατάσταση που επικρατεί στα παιδιατρικά νοσοκομεία με την παραμονή των παιδιών με εισαγγελική εντολή περιγράφει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, κάνοντας έκκληση να σταματήσουν τα παιδιά με εισαγγελική εντολή  να φιλοξενούνται στα παιδιατρικά νοσοκομεία και τις παιδιατρικές κλινικές νοσοκομείων καθώς όπως περιγράφει αναστατώνεται η λειτουργία των κλινικών και υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για τα φιλοξενούμενα παιδιά με εισαγγελική εντολή λόγω αδυναμίας φύλαξης.

Ο ίδιος ζητά να φύγουν άμεσα τα παιδιά προς προνοιακές μονάδες καθώς τους αξίζει καλύτερη τύχη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κοινοποιεί δύο  έγγραφα των εργαζόμενων  παιδιατρικής κλινικής νοσοκομείου της Δυτικής Ελλάδας που περιγράφουν και επισημαίνουν  το πρόβλημα.

Όπως ο ίδιος εξηγεί: «Τέτοιες  εγγραφές αναφορές  υπάρχουν χιλιάδες από τους εργαζόμενους των παιδιατρικών νοσοκομείων και των παιδιατρικών κλινικών πολλών νοσοκομείων. Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους που αντέχουν να νοσηλεύουν άρρωστα παιδιά και να φιλοξενούν παιδιά με εισαγγελική εντολή. Έκκληση προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Εισαγγελείς που η προσπάθεια τους είναι να  βοηθήσουν τα παιδιά απομακρύνοντάς τα από το νοσηρό οικογενειακό περιβάλλον. Δεν βοηθάτε  με εισαγγελικές εντολές προς νοσοκομεία. Έρχονται για εξετάσεις και φιλοξενούνται  επί μήνες.».

Διαβάστε επίσης:

Περίεργες αποσπάσεις ανεμβολίαστων υγειονομικών καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ

Περίεργες αποσπάσεις ανεμβολίαστων υγειονομικών καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ

ΠΟΕΔΗΝ: Άδειο το καλάθι της ΔΕΘ για τους υγειονομικούς – Εως 20 ευρώ το μήνα οι αυξήσεις με βάση τις εξαγγελίες

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter