ΠΟΕΔΗΝ: Νοσηλεύτρια υπέστη ηλεκτροπληξία στο νοσοκομείο Νίκαιας

Ηλεκτροπληξία υπέστη νοσηλεύτρια κατά τη διάρκεια της βάρδιάς της στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όταν προσπάθησε να ανάψει το φως, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο κ. Γιαννάκος επισημαίνει στην καταγγελία του ότι: «Χθές πρωί στον επικίνδυνο χώρο που νοσηλεύονται ασθενείς με κορονωιο παραλίγο να χάσουμε νοσηλεύτρια από ηλεκτροπληξία.Νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Ενας ακατάλληλος θάλαμος 14 κλινών, χωρισμένος με μποξ έχει μετατραπεί σε κλινική και νοσηλεύονται τα περιστατικά κορονοιου. Με μία νοσηλεύτρια στη βάρδια».

«Όλοι οι φορείς του νοσοκομείου ανέφεραν στη διοίκηση ότι είναι άκρως ακατάλληλος χώρος. Οι πρίζες διαλυμένες. Η τεχνική υπηρεσία το έχει επισημάνει επανειλημμένα. Τίποτα. Πήγε να ανάψει το φως η συνάδελφος επικουρικη νοσηλεύτρια και επαθε βαριά ηλεκτροπληξία. Επιτέλους να παρέμβει το Υπουργείο Υγείας» καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το γεγονός πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αφήσει στην τύχη της τη δημόσια Υγεία και τις δομές της.