Πογιέτ: «Να είμαστε δυνατοί και στο Κόσοβο»

Πογιέτ: «Να είμαστε δυνατοί και στο Κόσοβο»

Την πρώτη του νίκη με την εθνική ομάδα σε επίσημο ματς πανηγύρισε ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το 1-0 επί της Β. Ιρλανδίας και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των διεθνών.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη νίκη με 1-0. Είδαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από την Β. Ιρλανδία και χωρίς να υπερτερούμε πολύ πήραμε τη νίκη. Ηταν μία νίκη προσωπικότητας. Ήξερες η ομάδα ότι θα είναι δύσκολο και αγωνίστηκε. Κρατάμε τους βαθμούς που προστέθηκαν στην ομάδα”

Για το επόμενο ματς στο Κόσοβο: “Πρέπει να είναι άντρες στο ματς με το Κόσοβο. Πρέπει να πάρω τις σωστές αποφάσεις και να επιλέξω αυτούς που θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος και τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων”.

Οι διεθνείς

Απο την πλευρά τους οι διεθνείς δήλωσαν:

Μπακασέτας: “Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό στον όμιλο. Θέλαμε να το κερδίσουμε. Το δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Θυσιαστήκαμε για την ομάδα. Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα. Κρατήσαμε το μηδέν. Θα χαρούμε τώρα αλλά από αύριο πάλι δουλειά, γιατί είναι ένας…μαραθώνιο. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ. Το σημαντικό είναι πως δεν δεχθήκαμε κάποια φάση. Είμαστε χαρούμενοι. Τρέξαμε για την ομάδα. Αυτό που μένουν στο τέλος είναι οι βαθμοί. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Να χαρούμε όλοι μαζί στο τέλος και όχι εγώ για μια διάκριση. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και δεν στέκομαι στη δική μου απόδοση και στο γκολ».

Σιώπης: “Δεν ξέρω πόσο έχω τρέξει. Σημασία έχει η ομάδα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι αυτό. Είχαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Μας πίεσαν στην επανάληψη αλλά δεν έκαναν φάσεις. Κρατάμε τους βαθμούς. Εδώ που είμαστε δεν μας ενδιαφέρει η εμφάνιση. Κοιτάμε το αποτέλεσμα και την πρώτη θέση.

Μας έκανε καλό η επίσκεψη του Καραγκούνη παραμονή του αγώνα. Είναι legend ο Καραγκούνης. Μας έδωσε ώθηση. Είναι η πιο γεμάτη εμφάνισή μου με την Εθνική, ελπίζω να υπάρξουν κι άλλες».

Μαυροπάνος: “Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ήρθαμε εδώ να μη χάσουμε και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα στον όμιλο. Κάθε παιχνίδι έχει δυσκολίες. Είναι πόσο θα είμαστε εμείς έτοιμοι. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες και ελπίζω να το δείξουμε και στο επόμενο ματς. Αυτή η νίκη μας δίνει ενέργεια”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter