Πογιέτ: «Τα παιδιά έδειξαν την προσωπικότητα τους»

Πογιέτ: «Τα παιδιά έδειξαν την προσωπικότητα τους»
Ενθουσιασμένος από την 2η σερί νίκη της εθνικής, αυτή τη φορά στο Κόσοβο, ο Γκουστάβο Πογιέτ δήλωσε:
Για το αν είναι αγαπημένο σκορ το 1-0: “Όχι. Είδαμε το παιχνίδι σήμερα και θα μπορούσε να ήταν 0-2 και 0-3. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να φτάσουμε αυτό το σκορ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Είναι διαφορετικό να το βλέπεις απ’ έξω το παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη και αυτό που είχα ζητήσει από τα παιδιά ήταν να δείξουν την προσωπικότητα τους”.
Για τις αλλαγές που έκανε: “Είμαι περήφανος για τις αποφάσεις μου. Ήξερα ότι θα αντιμετωπίσουμε μία επιθετική ομάδα και ήξερα τον κίνδυνο που θα προκαλέσει το Κόσοβο στην Εθνική. Είδαμε τα πρώτα 15 λεπτά που ήταν τρελά. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα και πήραμε μία πολύ καλή νίκη”.
Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: “Τους χρειαζόμαστε όλους, τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξη των φιλάθλων γιατί θα είναι πολύ πιο εύκολο για τα παιδιά να παίξουν. Τους περιμένουμε όλους και να είναι γεμάτο το γήπεδο”.
Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε: “Δεν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, αλλά προερχόμαστε από μεγάλα ταξίδια. Κάναμε δύο διπλά σε δύο δύσκολες έδρες, δίκαια έχουμε αυτούς τους έξι πόντους. Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα αρχίζει να κερδίζει έστω και με 1-0. θέλαμε να νικήσουμε σήμερα. Είχαμε περισσότερες φάσεις. Οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μένουν. Αξίζαμε 100% να γυρίσουμε στην Ελλάδα με τους βαθμούς».
Για τη συνεργασία με τον  Μπακασέτα: «Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, ειλικρινά αγαπώ να παίζω δίπλα του».
Για το επόμενο ματς στην Ελλάδα: «Δεν θυμάμαι να έχω παίξει στην επαρχία με την Εθνική. Το περιμένω πώς και πώς. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Με νίκες μπορείς να δεις τη συνέχεια με άλλο μάτι και να ελπίζεις για την πρώτη θέση».
Ο κορυφαίος της εθνικής,  Δημήτρης Λημνιός τόνισε: “Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο παιχνίδι. Ξέρω ότι αμυντικά και επιθετικά τα πήγα καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πριν το παιχνίδι κάναμε μία ομιλία όλα τα παιδιά και είπαμε ότι ξεκινήσαμε με μία νίκη και ότι αν δεν νικήσουμε το Κόσοβο θα κάνουμε δύο βήματα πίσω. Είμαι σε καλή κατάσταση. Έχω καλή ψυχολογία. Κοιτάω η ομάδα να κερδίζει. Στόχος είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο”.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter