Πογιέτ: «Θα προσπαθήσουμε από τώρα για την πρόκριση στο Euro 2024»

Πογιέτ: «Θα προσπαθήσουμε από τώρα για την πρόκριση στο Euro 2024»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δήλωσε βέβαιος ότι η εθνική ομάδα θα παλέψει για την πρόκριση της στη τελική φάση του Euro 2024 χωρίς να έχει κατά νου τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει το Nations League.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (24/3) αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ δτο Αλγκάρβ της Πορυογαλίας, ο 55χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Το κλειδί αύριο είναι παίξουμε στο πιο καλό επίπεδο. Να νικήσουμε και να μην κρατήσουμε τίποτα. Το ματς της Δευτέρας είναι φιλικό. Δεν έχουμε καν κοιτάξει τη Λιθουανία. Όταν ανέλαβα ήξερα τον βασικό στόχο. Ήταν το Nations League. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολη η πρόκριση. Δεν κοιτάμε τη 2η ευκαιρία μέσω των μπαράζ. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που έχουμε τώρα. Πάντα έρχονται νέοι παίκτες στην ομάδα. Γενικά επιλέγουμε τους παίκτες στην καλύτερη κατάσταση και αυτό είναι το πλεονέκτημά μας».

Για τον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα: “Ξέρω τους κανόνες. Ξέρω το γκρουπ πολύ καλά. Ξέρω προσωπικότητες και αντιδράσεις. Τα πάντα. Είναι πιο εύκολο. Έναν χρόνο πριν θα ήθελα 2-3 εβδομάδες πριν τον πρώτο αγώνα. Ξέρω το τι μπορούν να πετύχουν τα παιδιά. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση”.

Για την 11άδα: «Εξαρτάται από το σήμερα. Από την προπόνηση. Εκπλήξεις, εκπλήξεις όχι. Λίγες λεπτομέρειες αλλά η ομάδα έχει αποφασιστεί. Ξέρω την ομάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter