Ποια είναι η 31χρονη συνεργάτιδα του Τραμπ που τον κόλλησε κορονοϊό

Ποια είναι η 31χρονη συνεργάτιδα του Τραμπ που τον κόλλησε κορονοϊό

Η 31χρονη Χόουπ Χικς, η στενή συνεργάτιδα του Αμερικανού προέδρου φαίνεται να είναι η αιτία που ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η Χόουπ Χικς και ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπήκαν στο ίδιο ελικόπτερο την περασμένη Τετάρτη γεγονός που αποδεικνύεται μοιραίο. Η συνεργάτιδά του βρέθηκε θετική στον ιό χθες, Πέμπτη, έπειτα από τεστ στο οποίο υπεβλήθη, με τον Αμερικανό πρόεδρο να ανακοινώνει αργότερο ότι αυτός και η σύζυγός του, Μελάνια, είναι επίσης θετικοί στον κορονοϊό. 

Επίσης, η δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg, Τζένιφερ Γιάκομπς, αποκαλύπτει ότι η Χόουπ Χικς ταξίδεψε μαζί με τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο με το προεδρικό αεροσκάφος, Air Force One, στο Κλίβελαντ (Οχάιο), όπου διεξήχθη και το πρώτο ντιμπέιτ με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, αλλά και στη Μινεσότα, όπου ο αρχηγός του κράτους εμφανίστηκε σε προεκλογική εκδήλωση την Τρίτη.

Η Χόουπ Χικς, πρώην μοντέλο, βρίσκεται στην ομάδα του Αμερικανού προέδρου από το 2016. Για κάποιο διάστημα εγκατέλειψε το πόστο της και εργάστηκε στο κανάλι Fox news. Ωστόσο, επέστρεψε και πάλι. Είχε εργαστεί και για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter