Ποια είναι η Ιωάννα Δεμεντή που πληρωνόταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και δούλευε στον Άδωνη (Photos + Video)

Ποια είναι η Ιωάννα Δεμεντή που πληρωνόταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και δούλευε στον Άδωνη (Photos + Video)

Μπορεί να διώκεται από την εισαγγελία διαφθοράς για τη σκοτεινή περίοδο του ΚΕΕΛΠΝΟ ωστόσο η εκλεκτή του Άδωνη φαίνεται ότι διέπρεψε σε πολλούς χώρους…

Διαβάστε επίσης: Το κορίτσι με τον μπακαλιάρο που πληρωνόταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και δούλευε στον Άδωνη Γεωργιάδη (Video & Έγγραφα)

Η Ιωάννα Δεμεντή μπορεί να έχει αλλάξει λουκ, από τότε που παρέδιδε μαθήματα μαγειρικής για μπακαλιάρους και πλέον να είναι παρουσιάστρια της εκπομπής “24 ώρες Ευρώπη” του Ευρωκοινοβουλίου, όμως αξίζει λίγο να δούμε ποια είναι και τους μεγάλους σταθμούς στην καριέρα της. 

Δηλώνει απόφοιτος ΤΕΙ βιβλιοθηκοοικονομίας, της σχολής Fitness, AF Studies, Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, και παρουσιάστρια της εκπομπής “24 ώρες Ευρώπη” του Ευρωκοινοβουλίου

Εδώ, στο 13:11 την βλέπουμε στο δεξί παράθυρο, με κόκκινα μαλλιά, σε ένα χυδαίο παραλήρημα, στην εκπομπή made in Grecee – βασίλισσα της trash tv τότε.

Εδώ μάλιστα βλέπουμε ένα βίντεο που συγκεντρώνει διάφορες στιγμές της Δεμεντή στη συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία δίνει ένα τρανσοφοβοβικό κρεσέντο άνευ προηγουμένου.  

Η παρουσία της στην εκπομπή μάλλον δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αφού αν ψάξει κανείς καλύτερα στο ίντερνετ θα τη βρει σε διάφορα βίντεο της εποχής. Όπως αυτό (στο 2:23):

Ακόμα ένα στιγμιότυπο από την ίδια εκπομπή, με τον… Εθνικό Σταρ:

Στους λογαριασμούς της στα social media που είναι τουλάχιστον τέσσερις (!), έχει φροντίσει να δείξει τις αδυναμίες αλλά και τις αντιπάθειες που έχει αναπτύξει…

Αρχικά δεν θα μπορούσε να συμπαθεί τον Αλέξη Τσίπρα (είπαμε στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ εμπλέκεται, δεν είναι τυχαία)

Όπως δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι φαν της… Μάργκαρετ Θάτσερ.

Αλλά και του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Η ίδια, ισχυρίζεται μάλιστα πως είναι η… αγαπημένη Ελληνίδα του Μάρτιν Σούλτς

Την ίδια ώρα, δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει την ομοφοβία της

Φήμες λένε πως τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει ακούγοντας Πέτρο Γαϊτάνο, Παντελή Παντελίδη και συνθέτει κολάζ με θρησκευτικές εικόνες.

Οι φωτογραφίες με γαλάζιους βουλευτές έχουν την τιμητική τους…

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δεμεντή από τις 15 Ιουλίου του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του τότε υπουργού Υγείας.

Εκείνο το διάστημα είχαμε τους εξής γαλάζιους υπουργούς: Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης: 25 Ιουνίου 2013- 9 Ιουνίου 2014, Μάκης Βορίδης: 10 Ιουνίου 2014- 27 Ιανουαρίου 2015.

Δεν λείπουν και οι φωτογραφίες με γνωστούς και… καταξιωμένους δημοσιογράφους:

Εκτός από δημοσιογράφους και πολιτικούς όμως, η κυρία Δεμεντή, εκφράζει και τις καλλιτεχνικές της προτιμήσεις. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter