Αλλά το δικό μας είναι «μοναδικό»

Ποια είναι τα πιο έξυπνα σκυλιά;

Αχ αυτοί οι «πιστοί φίλοι» του ανθρώπου! Αν και μερικοί τα υποτιμούν, οι καιροί αλλάζουν και σιγά σιγά όχι μόνον κερδίζουν τη θέση που τους αξίζει αλλά και τον σεβασμό.

Και αν στον επόμενο κατάλογο, δεν δείτε το δικό σας σκυλί, μην ανησυχείτε. Το καθένα έχει την προσωπικότητά του και το καθένα είναι μοναδικό.

Εξάλλου το δικό μας είναι ασφαλώς καλύτερο από όλα τα άλλα.

Δείτε λοιπόν ποια «θεωρούνται» πιο έξυπνα:

5. Μπόρντερ Κόλεϊ - BORDER COLLIE

Γεννήθηκε στα σύνορα Αγγλίας και Σκοτίας και πρόκειται για έξυπνο σκυλί, ικανό να λύνει «προβλήματα»

4. Κανίς – CANICHE / Poodle

Με γερμανικές ρίζες, το Κανίς χαρακτηρίζεται για την εξυπνάδα του και την πειθαρχία του. Είναι ιδανικό σαν ζώο συντροφιάς

3. Γερμανικός Ποιμενικός - German Shepherd

Είναι ίσως η πιο γνωστή ράτσα του κόσμου. Πρόκειται για «πονηρό» σκυλί, ισορροπημένο και κοινωνικό.

2. Γκόλντεν Ριτρίβερ - GOLDEN RETRIEVER

Δυναμικό με τέλεια όσφρηση, το Γκόλντεν Ριτρίβερ έχει θαυμάσιο χαρακτήρα και λατρεύει τα παιδιά. Είναι το τέλειο σκυλί για οικογένεια

1. Ντόμπερμαν - DOBERMAN

Θαυμάσιο σκυλί φύλαξης το Ντόμπρμαν αντιμετωπίζει άφοβα κάθε κίνδυνο. Προφυλάσσει το σπίτι και την οικογένεια στα οποία είναι δεμένο και πιστό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.