Ποια να είναι άραγε η ατζέντα της «ανύπαρκτης» ΟΝΝΕΔ;

Ποια να είναι άραγε η ατζέντα της «ανύπαρκτης» ΟΝΝΕΔ;

Την έναρξη των εργασιών για το 13ο Συνέδριο της πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ, που στην ιστοσελίδα της αναφέρει πως στην «πρεμιέρα» του συνεδρίου της γαλάζιας νεολαίας θα μιλήσει ποιος άλλος; Ο πρωθυπουργός!

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα της ΟΝΝΕΔ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση «για επίκαιρα ζητήματα».

Ποιά να είναι άραγε αυτά; Μήπως τα γαλάζια παιδιά θα μιλήσουν για τα αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια και το ξύλο που μάζεψαν οι συμφοιτητές τους στο ΑΠΘ; Υπάρχει περίπτωση να αναφερθούν στην παταγώδη ήττα της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές; Μήπως μιλήσουν για το brain drain και το φαινόμενο της ανεργίας και της υποαπασχόλησης στους νέους 18-30; Μπορεί άραγε να μιλήσουν για την φτωχοποίηση των χαμηλών τάξεων για την αποστέρηση της ελπίδας;

Πόσο πιθανόν είναι να ενδιαφερθούν για τα παραπάνω κοινωνικά ζητήματα ηθικός αυτουργός των οποίων είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Μάλλον πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί cooking masterclass με σκοπό την εκμάθηση συνταγής σπιτικού παντεσπάνι προς κέρασμα για τους φτωχούς και πληβείους συμφοιτητές τους.

Κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου πάντως αποτελεί το «Ελλάδα 2030», όχι «Ελλάδα 2023», ούτε «Ελλάδα 2024«, αλλά «Ελλάδα 2030». Τώρα το πόσο πιθανό είναι να υπάρχει Ελλάδα ως το 2030 με κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter