Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη στην Αττική

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη στην Αττική

Από τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής, οι 46 έχουν πλέον αποφασίσει να μη λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία. Σε ό,τι αφορά τον δήμο Αθηναίων, ανακοινώθηκε ότι οι τελικές αποφάσεις για τη λειτουργία ή μη των σχολείων, θα ληφθούν αύριο νωρίς το πρωί.

Συγκεκριμένα, στον Κεντρικό Τομέα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Ηλιούπολης, Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Βύρωνα, Καισαριανής, Ζωγράφου, Δάφνης-Υμηττού.

Στο Βόρειο Τομέα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού, Βριλησσίων, Αγίας Παρασκευής, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Πεντέλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης.

Στο Νότιο Τομέα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αγίου Δημητρίου, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης.

Στο Δυτικό Τομέα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου.

Στην Ανατολική Αττική, κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.

Στη Δυτική Αττική, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.

Στην Π.Ε. Νήσων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Σπέτσες και Σαλαμίνα. 

Ανοιχτά τα σχολεία στον δήμο Πειραιά

Αντιθέτως, κανονικά θα λειτουργήσουν, αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Πειραιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες και οι μετεωρολογικές προβλέψεις επιβάλλουν τη μη λειτουργία τους και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Αττικής για την ενημέρωση γονέων και μαθητών, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται μέσω της σελίδας της Περιφέρειας στο Facebook (https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis/), που επίσης επικαιροποιείται ανάλογα με την ενημέρωση που λαμβάνει η Περιφέρεια από τους οικείους Δήμους, στους οποίους μπορούν, αν το επιθυμούν, να απευθύνονται απευθείας οι πολίτες.

Διαβάστε επίσης: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη – Τι θα συμβεί στην Αττική

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter