Ποια χάρη ζήτησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης από τον Παύλο Πολάκη και αυτός αμέσως ανταποκρίθηκε! (Video)

Ποια χάρη ζήτησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης από τον Παύλο Πολάκη και αυτός αμέσως ανταποκρίθηκε! (Video)

Δημόσια ευχαρίστησε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, επειδή αντιμετώπισε άμεσα ένα αίτημά του σχετικό με ιατρικό ζήτημα στενού του προσώπου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κρανιδιώτης θέλησε, πέρα από τις όποιες ιδεολογικές διαφορές και τις κόντρες με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, να τον ευχαριστήσει γιατί βοήθησε προσωπικά με την περίθαλψη στενού του προσώπου που κινδύνεψε με τετραπληγία.

Ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά:

«Του Παύλου του Πολάκη του έχω πει πάρα πολλά και του έχω γράψει κι από την εκπομπή σας. Πριν από ένα μήνα περίπου ένα στέλεχος των ειδικών δυνάμεων κι εκείνος…. είχε ένα φοβερό ατύχημα μέσα στο σπίτι. Θα έμενε τετραπληγικός. Εγχειρίστηκε, αλλά έπρεπε να πάει άμεσα σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Οπότε μισή ντροπή δική μου, λέω, και πήρα ένα φίλο μου πολύ αριστερό δημοσιογράφο για να βρω το τηλέφωνο του Πολάκη. 

Τον παίρνω τηλέφωνο το βράδυ της πρότασης μομφής, δεν τον βρίσκω και του στέλνω μήνυμα. Και λέω δεν θα με πάρει κι αν με πάρει θα μου πει ” τι θες ρε”, γιατί λίγες μέρες του είχα γράψει κάτι πολύ χοντρό. 

Όχι μόνο δε μου είπε τίποτα, βοήθησε να λυθεί το θέμα και ο άνθρωπος πάει πολύ καλύτερα κι έχω μάθει ότι το κάνει και σε πάρα πολλούς άλλους. Και του είπα ότι αυτό θα το πως δημόσια κι οφείλω να το κάνω».

https://www.facebook.com/100011258946604/videos/831528397232451/?t=99

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter