Ποια ξενοδοχεία θα λειτουργούν κατ’ εξαίρεση των μέτρων κατά κορονοϊού μέχρι 30 Απριλίου

Συνέχιση λειτουργίας τουριστικών καταλυμάτων,κατ’ εξαίρεση της επιβληθείσας προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας και καθορισμός ειδικών όρων λειτουργίας τους

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Τουρισμού, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1073Β/2020, αποφασίζεται η συνέχιση της λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων που περιλαμβάνονται στον Πίνακα του Άρθρου 2, κατ’ εξαίρεση της επιβολής προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας που επιβλήθηκε με την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 20035/22-3-2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Εσωτερικών (Β ́ 987). Η λειτουργία των καταλυμάτων διαρκεί έως και την 30.04.2020 και ώρα 12:00.

Οι τιμές διάθεσης των δωματίων και οποιωνδήποτε άλλων παροχών ή και υπηρεσιών κατά το ως άνω χρονικό διάστημα της κατ’ εξαίρεσης λειτουργίας δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις αντίστοιχες τιμές που ίσχυαν κατά την περίοδο από 15.1.2020 έως και 30.1.2020.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.