Ποιες φωτιές; Πυροσβεστικά τέλος, τα στέλνουν στις εξώσεις…

Ποιες φωτιές; Πυροσβεστικά τέλος, τα στέλνουν στις εξώσεις…

Τι κάνεις όταν βλέπεις να σου κλέβουν το σπίτι για 800 ευρώ χρέη σε κοινόχρηστα; Τα κοράκια των funds επιχειρούν να γεμίσουν τις τσέπες τους με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα κι αν πρόκειται για να μονογονεϊκή οικογένεια, ακόμα κι αν τα χρέη είναι σχεδόν όσο ένας μηνιαίος μισθός.
Και έστειλαν εκτός από τα ΜΑΤ και ισχυρή πυροσβεστική δύναμη.

*** Να καίγεται η χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη, να ικετεύουν απεγνωσμένα οι κάτοικοι για βοήθεια και κάποιος φωστήρας να δίνει εντολή να πάνε πυροσβεστικά οχήματα και πυροσβέστες σε έξωση για 800 ευρώ. Αν το ρεζιλίκι μπορούσε να αποτυπωθεί σε μια εικόνα θα ήταν ακριβώς αυτή.

*** Ντροπή, απλά ντροπή…


*** Τελικά η έξωση απετράπη, ενώ μια τηλεθεάτρια είπε ότι θέλει να πληρώσει το οφειλόμενο ποσό χωρίς ποτέ η ιδιοκτήτρια να μάθει την ταυτότητά της.

*** Μπράβο στους βουλευτές Νάσο Ηλιόπουλο και Γιάννη Δελή που έδωσαν το «παρών», με τον τελευταίο να δέχεται και μερικές ψιλές από αστυνομικούς.

*** Για τη φωτιά στον Βόλο τι να πούμε; Χθες η περιοχή στη Νέα Αγχίαλο θύμιζε πολεμικό τοπίο από τις εκρήξεις βλημάτων σε αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας.

*** Το ότι θα βλέπαμε τη φωτιά να περνά σε αεροπορική βάση των F16 και να σκάνε πυρομαχικά δεν θα μπορούσαμε να το σκεφτούμε, γι’ αυτή την κυβέρνηση, ούτε ως ανέκδοτο.

*** Για το ακριβώς συνέβη χθες στην περιοχή, σας παραπέμπω στον τοπικό δημοσιογράφο που λέει τα πράγματα ως έχουν, χωρίς περικολάδες. Έχουμε μια ανίκανη κυβέρνηση που δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα.


*** Αντάρτικο 9 βουλευτών του κόμματος Σπαρτιάτες κατά του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, επειδή απείλησε ότι θα πάρει μέτρα κατά του βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος στήριξε δημόσια την υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον δήμο Αθηναίων.
Πόσοι χρειάζονται για τη σύσταση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας; 10; Με τον Κασιδιάρη αρχηγό βεβαίως, βεβαίως.


*** Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω να προσθέσω κάτι, κάθε μέρα αποδεικνύεται πόσο ανίκανοι είναι χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα. Αν δεν υπήρχε και ο Φάμελλος, δηλαδή, θα είχαν χάσει ήδη άλλο 5-7%. Άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος, δεν μπορούν να συμφωνήσουν καν στο ποιον θα στηρίξουν και πού στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Καλά, για τη σχέση του κόμματος με τα συστημικά ΜΜΕ θα συζητήσουν στο συνέδριο του 2076. Μέχρι τότε θα ακούγονται απόψεις. «Ναι, εγώ προτείνω αυτό», «όχι γιατί μας έκαναν εκείνο». Ξεχνούν, ξεχνούν προκλητικά. Αυτό έχω να πω εγώ.

*** Η Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ καταγγέλλει τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι άργησε 18 λεπτά να παίξει το πλάνο με την πτώση του Canadair στην Κάρυστο. Ο λόγος ποιος είναι. Σας έρχεται κάτι στο μυαλό;

*** Θα έρθουν κυρία μου δυσκολότερες μέρες με Μητσοτάκη πρωθυπουργό;
Ακούμε με προσοχή:

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter