Ποιες ημέρες και ώρες θα μπορούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να παραλάβουν τους διορισμούς τους

Mε κατεπείγουσα ανακοίνωσή της η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ενημερώνει τους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής που διορίστηκαν συμπληρωματικά την 18/5/2019 από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου στις εκλογές της 26ης Μαΐου και στις επαναληπτικές της 2ας Ιουνίου 2019 ότι το κατάστημα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα λειτουργεί μέχρις τις 9μμ σήμερα Κυριακή 19/5/2019, τη Δευτέρα 20/5/2019 και την Τρίτη 21/5/2019 από ώρα 9πμ ως 9μμ προκειμένου να παραλάβουν άμεσα τους διορισμούς τους.

Οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής οι οποίοι έχουν την ιδιότητα του δικηγόρου και δημοσίου υπαλλήλου καλούνται να ενημερωθούν σχετικά με τον διορισμό τους από την ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου www.areiospagos.gr και να παραλάβουν άμεσα τον διορισμό τους 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.