Ποιες οι σχέσεις του 29χρονου συλληφθέντα με Πυρήνες της Φωτιάς και Επαναστατικό Αγώνα

Ποιες οι σχέσεις του 29χρονου συλληφθέντα με Πυρήνες της Φωτιάς και Επαναστατικό Αγώνα

Σήμερα τα ξημερώματα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 29χρονου ως ύποπτο για την αποστολή του τρομοδέματος που εξερράγη και τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ο 29χρονος μέχρι και πριν από δυο χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε συναντήσεις και να έκανε επισκέψεις στα φυλακισμένα μέλη στις Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Ωστόσο την τελευταία διετία είχε εξαφανιστεί, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως είχε περάσει στην παρανομία.

Το 2012 είχε συλληφθεί όταν μαζί με άλλα άτομα που εξέφραζαν την αλληλεγγύη τους στους διωκόμενους για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα είχαν εισβάλλει στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash ζητώντας να μεταδοθεί στον αέρα ένα ηχογραφημένο μήνυμα διάρκειας μίας ώρας, στο οποίο οι κατηγορούμενοι ως μέλη του Ε.Α. εξέφραζαν τις θέσεις τους σχετικά με τη δίωξή τους.

Ακολούθησε η σύλληψη όλων και η μεταγωγή τους στη ΓΑΔΑ. Στις 13 Ιανουαρίου οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και ο 29χρονος, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων με την κατηγορία του «εγκωμιασμού τρομοκρατικών πράξεων» και της «ανωμοτί ψευδούς κατάθεσης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter