Ποινή αφαίρεσης βαθμών σε Λάρισα, Κασσιόπη

Ποινή αφαίρεσης βαθμών σε Λάρισα, Κασσιόπη

Τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά οι ομάδες τιμωρούνται για χρέη σε ποδοσφαιριστές τους.

Συγκεκριμένα, ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών σε Λάρισα και Κασσιόπη επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, για οφειλές στον Θόδωρο Τριποτσέρη και τον Στέφανο Σιόντη, αντίστοιχα. Μετά τη δικαίωση των δύο ποδοσφαιριστών, οι πρώην ομάδες τους έχουν τρεις εργάσιμες μέρες περιθώριο να εξοφλήσουν τα οφειλόμενα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

– Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ.» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Στέφανου Σιόντη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 180/2019 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ του ποσού των δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ πλέον τόκων, και ποσού τριακοσίων (300) ευρώ ως δικαστική δαπάνη, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Τριποτσέρη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 176/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ, του ποσού των δέκα εννέα χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ενός ευρώ και σαράντα λεπτών (19.281,40) ευρώ εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter