Ποινή φυλάκισης 12 ετών για τον Θωμά Μητρόπουλο!

Ποινή φυλάκισης 12 ετών για τον Θωμά Μητρόπουλο!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τον Θωμά Μητρόπουλο σε κάθειρξη 12 ετών, με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση, για υπόθεση που αφορά την περίοδο που ήταν ισχυρός άνδρας στο Αιγάλεω.

Οι… παλιές ημέρες του Αιγάλεω γύρισαν για να στοιχειώσουν τον Θωμά Μητρόπουλο. Η ποινή που του επέβαλε το Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ήταν καταδικαστική, αλλά έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, με όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ.

Η μήνυση που κατατέθηκε από τους Στέλιο Πούλο και Κώστα Αντιπαριώτη, αφορά στην περίοδο που ήταν συνεργάτες στην ΠΑΕ Αιγάλεω. Οι δύο άνδρες τον κατηγόρησαν για απάτη και πλαστογραφία, τονίζοντας ότι τους είχε τοποθετήσει σε διοικητικές θέσεις στην ομάδα εν αγνοία τους, με αποτέλεσμα να τους έρθει στη συνέχεια ένας μεγάλος λογαριασμός από χρέη σε εφορία και ΙΚΑ.

Μετά από 1,5 χρόνο, το Εφετείο απεφάνθη, καταδικάζοντας τον Μητρόπουλο σε ποινή για 8+8 χρόνια, η οποία συμψηφίστηκε σε 12. Στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό και πλέον ελπίζει μόνο στην έφεση…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter