Ποινικές διώξεις για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου

Η αντίστροφη μέτρηση για την εξιχνίαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου στις 19 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, ξεκίνησε…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος του διεθνή διαιτητή. Μετά και την υποβολή της δικογραφίας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερεύνησε την υπόθεση, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λάρισας, Απόστολος Τζαμαλής, διέταξε τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Να θυμίσουμε ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει εδώ και μέρες τους δράστες (φέρεται να είναι τρεις) που επιτέθηκαν στον Θαν. Τζήλο, το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου και με γροθιές και κλωτσιές τον ξυλοκόπησαν άγρια, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, μεταξύ των δραστών είναι και οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας με τα αρχικά Δ.Μ. ο οποίος μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν αυτοκίνητο από την Αθήνα, πήγαν στην Λάρισα, επιτέθηκαν στο ρέφερι και γύρισαν πίσω! Ο Δ. Μ. φέρεται επίσης, να συνδέεται με έναν εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ καθώς και με επώνυμο οργανωμένο οπαδό της.