Ποινική δίωξη για την διοργανώτρια του κορονο-πάρτι στη Συγγρού – Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι, λέει ο Κούγιας

Ποινική δίωξη για την διοργανώτρια του κορονο-πάρτι στη Συγγρού – Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι, λέει ο Κούγιας

Για το πλημμέλημα της παραβίασης των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού διώκεται η 24χρονη υπεύθυνη του ξενοδοχείου Athenaeum  Smart Hotel στην λεωφόρο Συγγρού που διοργανώθηκε το περιβόητο κορονο-πάρτι με τα 30 άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε.

Η 24χρονη στην οποία επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3000 ευρώ, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί αλλά λόγω απουσίας μαρτύρων η δίκη της αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.

Στους συμμετέχοντες στο πάρτι επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Τι λέει ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας:

«Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή», σημειώνει ο Α. Κούγιας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter