Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ποινική διώξη σε βάρος 12 υπαλλήλων της ΣΤΑΣΥ για υπεξαίρεση

Από τις 26 Απρίλιου η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος δώδεκα υπαλλήλων και στελεχών της ΣΤΑΣΥ, όπως ανακοίνωσε σήμερα με δελτίο Τύπου η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασύρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασύρου έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια της αρχικής Έκθεσης Ελέγχου του Γραφείου ΓΕΔΔ, αναφορικά με τη διαπίστωση οικονομικού ελλείμματος ύψους 1.156.321 από τη μη απόδοση εισπραττόμενων εσόδων στη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε και της δεύτερης Έκθεσης Ελέγχου ως προς τη συμφωνία της Αποθήκης εισιτηρίων τιμολογιακής πολιτικής 1.9.14-31.1.16 και της διαδικασίας αποχρέωσης των εκδοτών, που επιβεβαίωσε τις διαπιστώσεις της πρώτης, η Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς γνωστοποίησε εγγράφως από 26.4.17 στη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, την άσκηση ποινικής δίωξης σε δώδεκα (12) υπαλλήλους και στελέχη της ως άνω εταιρείας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.