Ποινική δίωξη στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Ποινική δίωξη στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 28χρονο από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου ο οποίος στα τέλη Αυγούστου σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι της στο Αίγιο. 

Στον έφεδρο σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, έχει περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο νεαρός θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ενώ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόρισμα των πραγματογνωμόνων ο οδηγός μπήκε στη μοιραία στροφή με 100 χλμ. Ακόμα το πόρισμα δεν έχει παραδοθεί στις αρχές, ενώ έχει ορισθεί από την πλευρά του οδηγού και τεχνικός σύμβουλος.

Βάσει και του κατηγορητηρίου προκύπτει ότι το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 28χρονος βγήκε θετικό.

Επίσης, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο 28χρονος έχει εμπλακεί συνολικά σε άλλα τρία τροχαία ατυχήματα πριν σκοτώσει γιαγιά και εγγονό.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 26 Αυγούστου όταν ο 28χρονος οδηγός της μαύρης BMW, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε και σκότωσε την 67χρονη γιαγιά με το λίγων μηνών εγγονάκι της που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 19.00 το απόγευμα. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός του Ι.Χ. επιχείρησε να διαφύγει και μάλιστα έπεσε στη θάλασσα για να το σκάσει κολυμπώντας, όμως συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως ο 28χρονος επιχείρησε ν αυτοκτονήσει και όχι να διαφύγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter