Ποινική δίωξη στον γιατρό -«μαϊμού» που έπειθε βαριά πάσχοντες να διακόψουν τις θεραπείες τους

Ποινική δίωξη στον γιατρό -«μαϊμού» που έπειθε βαριά πάσχοντες να διακόψουν τις θεραπείες τους

Για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, κατηγορείται ο 47χρονος που παρίστανε τον διακεκριμένο γιατρό , που είχε τη δυνατότητα, με το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο, να θεραπεύει ανίατες ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Ως «γιατρός» έπειθε βαριά πάσχοντες να διακόψουν τις θεραπείες τους, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 16 ετών, και ένας 78χρονος .

Εμφανιζόταν ως Νίκος Κοντός και φέρεται να είχε ως συνεργό τη σύζυγο του η οποία παρουσιαζόταν ως γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δράση του αποκαλύφθηκε όταν ένας κανονικός γιατρός από τον οποίο ζήτησε να μπουν μαζί στο χειρουργείο διαπίστωσε ότι ήταν εντελώς άσχετος .

Μάλιστα οι δήθεν θεραπείες που έδινε στους ασθενείς ήταν διάφορα σκευάσματα, με ουσίες άγνωστης προέλευσης και χημικής σύστασης, χωρίς φαρμακευτικές ενδείξεις, τα οποία ο ίδιος εμφάνιζε ως …εξελιγμένα ειδικά φάρμακα που μεταξύ άλλων ουσιών περιείχαν δραστικές ουσίες κάνναβης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γιατρό -μαϊμού ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο όταν οι γονείς δύο παιδιών που πέθαναν ενώ τους είχε συστήσει να σταματήσουν τις θεραπείες του κατέθεσαν σε βάρος του μηνύσεις.Ωστόσο οι αρχές άργησαν να τον εντοπίσουν γιατί δεν είχαν τα στοιχεία της πραγματικής του ταυτότητας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter