Νέα δίωξη στον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανηλίκων

Νέα δίωξη στον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανηλίκων

Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη, κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, άσκησε σε βάρος του Γιώργου Γιαννόπουλου, πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του αφορούν πέντε  κοπέλες τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο Γ. Γιαννόπουλος παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013.

Σημειώνεται πως η νέα αυτή δίωξη έγινε αφού ο κατηγορούμενος είχε κληθεί από τις αρχές και είχε δώσει εξηγήσεις.

O Γ. Γιαννόπουλος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται κατά βάση σε δύο κάμπινγκ στην Ελλάδα στα οποία παραθέριζε με την οικογένειά του αλλά και στο σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» από το ένα κάμπινγκ το οποίο βρίσκεται στον νομό Ηλείας ο κατηγορούμενος είχε διωχθεί από τον ιδιοκτήτη του, αφού ενημερώθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του.

Η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή, για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης, στο πλαίσιο της οποίας ο κατηγορούμενος θα κληθεί σε απολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της ανάκρισης αναμένεται να καταθέσουν δύο ακόμα ανήλικές κοπέλες.

Την ίδια ώρα, εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη για τις καταγγελίες τριών γυναικών σε βάρος του, εξαιτίας παραγραφής των καταγγελλόμενων αδικημάτων, με χρόνο τέλεσης τον Αύγουστο του 2003 και τον Αύγουστο του 2005.

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου, προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 6χρονου παιδιού από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013. Για την συγκεκριμένη υπόθεση ο Γ. Γιαννόπουλος σε πρώτο βαθμό κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία 5-2  για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, σύμφωνα με το αρ. 339 του Π.Κ. και του επεβλήθη, ποινή κάθειρξης 12 ετών, με αναστολή, χωρίς ελαφρυντικά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter