Ποινική δίωξη για κακουργήματα σε βάρος των δύο κατηγορούμενων για βιασμό 19χρονης

Ποινική δίωξη για κακουργήματα σε βάρος των δύο κατηγορούμενων για βιασμό 19χρονης

Σε βαθμό κακουργήματος είναι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος των δύο συλληφθέντων ηλικίας 20 και 21 ετών, τους οποίους κατήγγειλε 19χρονη για ομαδικό βιασμό στα Πατήσια.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, αλβανικής καταγωγής, οι δύο συμπατριώτες της συναντήθηκαν μαζί της την Τετάρτη στην περιοχή του Αγιου Νικολάου και στη συνέχεια την οδήγησαν στο διαμέρισμά τους όπου για τρεις ημέρες την βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη διηγήθηκε αργότερα στους αστυνομικούς ότι, είχε γνωρίσει τους δυο δράστες μέσα από διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών και είχαν δώσει ραντεβού για να γνωριστούν. Είπε ακόμη ότι οι δυο δράστες από τη στιγμή που την πήγαν στο σπίτι στα Πατήσια, της έδωσαν ναρκωτικές ουσίες έτσι ώστε να βρίσκεται σε κατάσταση αφασίας και να μην μπορεί να αντιδράσει όσο αυτοί προχωρούσαν στον βιασμό της για το διάστημα που την κρατούσαν εκεί.

Το Σάββατο, οι δύο συλληφθέντες την μετέφεραν στον Πειραιά όπου και την εγκατέλειψαν και επιβιβάστηκαν σε πλοίο με προορισμό τη Μύκονο. Μετά την καταγγελία της κοπέλας στους αστυνομικούς, οι αρχές κινητοποιήθηκαν και οι δύο νεαροί συνελήφθησαν στο νησί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter