Ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων στον 33χρονο συλληφθέντα για τη ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως

Ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων στον 33χρονο συλληφθέντα για τη ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 33χρονος δραπέτης που συνελήφθη για ληστεία. Μαζί του και μια 34χρονη γυναίκα που έμενε μαζί του, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 (ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ /EUROKINISSI)

Ποινική δίωξη για κακουργήματα και ορισμένα πλημμελήματα, ασκήθηκε σε βάρος του 33χρονου συλληφθέντα για τη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως, της 34χρονης γυναίκας η οποία συνελήφθη μαζί του αλλά και σε βάρος ενός ακόμα ατόμου για το οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος του 33χρονου τις κατηγορίες της ληστείας από κοινού και κατά συρροή, της συνέργειας σε ληστεία, της διακεκριμένης οπλοφορίας κατ΄εξακολούθηση και της αγοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού, αδικήματα τα οποία τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος καθώς και τις πλημμεληματικές κατηγορίες της οπλοφορίας κατ΄εξακολούθηση, της άρνησης υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, της οπλοκατοχής κατά συναυτουργία, της υπόθαλψης (στην 34χρονη) και της βίας κατά υπαλλήλων. Για τα ίδια αδικήματα έχει ασκηθεί δίωξη και στον φερόμενο συνεργό του, που αναζητείται.

Σε βάρος της 34χρονης κατηγορούμενης ασκήθηκε δίωξη για τα κακουργήματα της διακεκριμένης οπλοφορίας άπαξ και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και τα πλημμελήματα της υπόθαλψης, της οπλοφορίας άπαξ και της οπλοκατοχής κατά συναυτουργία.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Μητροπόλεως 53, στην Αθήνα την τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021. Δύο άτομα εισέβαλαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλων, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter