Ποινική δίωξη για τον γυναικοκτόνο της Κυψέλης

Ποινική δίωξη για τον γυναικοκτόνο της Κυψέλης

Με τις κατηγορίες της  ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της οπλοφορίας – οπλοχρησίας κατηγορείται τη Δευτέρα να τον βαραίνουν βγήκε από τον γραφείο του εισαγγελέα το απόγευμα ο 40χρονος γυναικοκτόνος, ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε και σκότωσε την 36χρονη Μπαγκλαντεσιανή, το μεσημέρι της Κυριακής στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα. Ο ίδιος βρίσκεται στον ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσει να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, υπάλληλοι της οποίας εντόπισαν τον δράστη λίγη ώρα μετά τη γυναικοκτονία και διαπίστωσαν ότι το μαχαίρι ήταν δικό του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 36χρονης αλλοδαπής, που διαπράχθηκε, μεσημβρινές ώρες της 28-8-2022, σε οδό στην περιοχή της Κυψέλης. Δράστης είναι 37χρονος ομοεθνής της.

Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν στο σημείο, ερεύνησαν τον περιβάλλοντα χώρο και εντόπισαν εντός κάδου απορριμμάτων, μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος και το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχεί στο κατασχεθέν μαχαίρι.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη: Έσφαξε τη γυναίκα του φίλου του στη μέση του δρόμου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter