Ποινική δίωξη στον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Ποινική δίωξη στον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ο Αντωνιάδης ήταν ένας από τους πλέον γνωστούς αρνητές του κορονοϊού και του εμβολίου, ενώ φέρεται σύμφωνα με καταγγελίες να είναι κατά και της διασωλήνωσης των ασθενών.

Ο Αντωνιάδης είχε συλληφθεί την περασμένη βδομάδα Τετάρτης με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα για τη δημόσια υγεία και της διέγερσης σε διάπραξη ανυπακοής. Στη συνέχεια ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος καθώς οι δικηγόροι έχουν ειδική δωσιδικία.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης

Είχε προηγηθεί η διαβίβαση καταγγελίας στην Εισαγγελία από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία, στα οποία δικηγόρος εμφανίζεται και φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Μετά την ποινική δίωξη,  ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στην Εισαγγελία  στην εισαγγελία Εφετών προκειμένου να δικαστεί ο κ. Αντωνιάδης από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας.

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter