Ποιοι καλλιτέχνες «κατεβαίνουν» υποψήφιοι στις εκλογές με το ΚΚΕ

Ποιοι καλλιτέχνες «κατεβαίνουν» υποψήφιοι στις εκλογές με το ΚΚΕ

Με προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού ενισχύει ο Περισσός τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Άνθρωποι της Τέχνης από τον χώρο του κινηματογράφου, του θεάτρου, της μουσικής, αλλά και συγγραφείς, που συμμετέχουν εδώ και καιρό σε κοινωνικούς αγώνες, τώρα δίνουν το «παρών» και στην εκλογική μάχη. Νέα ονόματα έρχονται να προστεθούν δίπλα στους ανθρώπους της Τέχνης και των γραμμάτων που η υποψηφιότητά τους έχει ήδη δημοσιοποιηθεί.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Μόνοι τους και όλοι μας με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ εντάσσεται και ο τραγουδιστής Κώστας Τριανταφυλλίδης ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Κοζάνη. Επίσης, από τον χώρο της μουσικής το “παρών” δίνουν ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Παπαζαχαριάκης και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, μουσικός φιλαρμονικής ορχήστρας, Παρασκευόπουλος Βασίλης, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, ενώ ο μουσικός παραγωγός και εκπαιδευτικός Βαγγέλης Σερίφης θα δώσει τη μάχη του σταυρού στον Δυτικό Τομέα Αθήνας.

Επίσης, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον Περισσό, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Βαρδαρός (Σάμος), οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου (Ανατολική Αττική), Λίλα Καφαντάρη (Κορινθία), και Δημήτρης Τζουμάκης (Μαγνησία) ενώ η δημοσιογράφος/ συγγραφέας Εύα Νικολαΐδου θα είναι υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Οι υποψηφιότητες αυτές προστίθενται σε εκείνες που προ ημερών δημοσιοποιήθηκαν από τον Περισσό και αφορούν στο χώρο του πολιτισμού, καθώς έχουν ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ οι ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος (Νότιος Τομέας) και Θέμης Πάνου (Α΄Αθήνας), η συγγραφέας-δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή (Νότιος Τομέας Αθήνας) και ο μουσικοσυνθέτης/τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής (Επικρατείας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter