Ποιοι New York Times; Ο Αυτιάς καλύπτει τον Γεωργιάδη

Ποιοι New York Times; Ο Αυτιάς καλύπτει τον Γεωργιάδη

Στη θέση 107 είναι η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη στην Ελευθερία του Τύπου και αυτό δεν είναι τυχαίο. Εχουν προηγηθεί δολοφονίες και επιθέσεις σε δημοσιογράφους, λίστες Πέτσα, άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ελέγξει αθλιότητες και διαπλοκές. Ακόμη και το ΕΣΡ, προχθές, με μια αντισυνταγματική κίνηση το μετέτρεψε σε κομματικό όργανο της ΝΔ.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν και οι… φιλίες. Το Σάββατο ο υπουργός Εργασίας Αδωνης Γεωργιάδης ανακοίνωσε στο twitter ότι την επόμενη μέρα το πρωί θα εμφανιζόταν στην εκπομπή του «φίλου» του (όπως τον αποκάλεσε ο ίδιος) Γιώργου Αυτιά.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης ήταν την Παρασκευή πρωτοσέλιδο στους New York Times, μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιδραστικές εφημερίδες του κόσμου, που αποκάλυπταν τις επαφές του με την κινεζική εταιρεία Huawei.

Λογικά ένας δημοσιογράφος που έχει καλεσμένο πολιτικό που έγινε θέμα στους New York Times παίρνει τη σκυτάλη και προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα. Ομως ο Γιώργος Αυτιάς ούτε καν ρώτησε για την υπόθεση που έκανε το γύρο του κόσμου!

Ο Αδωνης Γεωργιάδης, όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε για άλλα θέματα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter