Ποιοι θέλουν να μειωθούν στο μισό τα ταξί;

Ποιοι θέλουν να μειωθούν στο μισό τα ταξί;

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος είναι ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, για κάποιους είναι μια κατηγορία μόνος του. Ο Doctor μαθαίνει ότι ο «γαλαζοκόκκινος» (για τους δεξιούς) συνδικαλιστής ταξιτζής έχει τα παράπονά του εσχάτως με τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν του τηλεφωνούν, δεν επικοινωνούν μαζί του και είναι πολύ κρίσιμη περίοδος, λέει. 

Δεν εννοεί φυσικά την πανδημία και ότι ο κλάδος δοκιμάζεται επειδή δεν εργάζεται. Δείχνει προς τη γερμανική πλέον Taxibeat η οποία έχει προσφύγει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και ζητά να μπορεί να αλλάζει το τιμολόγιό της, το οποίο είναι ενιαίο όπως ορίζει ο νόμος Σπίρτζη. 

Λέει και κάτι ακόμη ο Θύμιος, που είναι πλέον κάτι σαν casus belli για τη ΝΔ αλλά την πληροφόρησή του την έχει, πώς να το κάνουμε; Οτι ο Βασιλάκης της Aegean έχει ζητήσει να μειωθούν τα ταξί και από 14.000 να γίνουν 7.000. Να θυμίσω την παλιά ιστορία ότι επί αειμνήστου Μιλτιάδη Εβερτ ο πατέρας Βασιλάκης είχε ζητήσει να κλείσουν τα ταξί και να μπουν εταιρείες και τότε ο Εβερτ τον είχε πετάξει στην κυριολεξία έξω από εκδήλωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter